Svar på lite frågor

Frågor och svar

Har du möjlighet att skicka hemsidan till utbildningen du läser? Är det några särskilda behörigheter? - Du köper utbildningen, så därför behöver du inga särskilda behörigheter för att kunna läsa den. Den heter Copenhagen School of Interior Design (Arkitektskolen for Indretningsdesign på danska).

Vad jobbar du med? 😊 - Jag jobbar på Länsförsäkringar Bank där jag är banktjänsteman, som det så fint kallas tror jag? Haha.

Hej! Vart kommer dina ringar ifrån? - Hej :) Alla mina ringar har jag fått av Dennis genom åren förutom en som jag fått av mamma och pappa, så jag vet inte exakt var de är ifrån. Men från smyckesbutiker iallafall för alla är ju i äkta silver och guld.

Hur ofta tränar du i veckan? - Det blir oftast 6-7 gånger i veckan, hade blivit helt seg om jag inte fick träna typ varje dag!

Vad pluggar du? 😊 - Jag pluggar till inredningskonsult och inredningsarkitekt.

Får man fråga vilken kamera du använder? Bilderna blir verkligen riktigt fina! 😊 - Jag använder faktiskt 3 olika kameror men på dessa bilder där du frågade (detta inlägg), så använde jag en Olympus pen e-pl7 som jag fått av Olympus så jag får väl säga att den är verkligen bra ;)

Hej 😊 Kan du inte tipsa om vad du har på din gröt? Vill börja äta det men hittar inga goda tillbehör... Kram - Hej! Jo absolut, jag sitter ju på en hel del sånna tips så det ska jag absolut försöka samla ihop. Gröt är ju livets frukost egentligen! Kramis

Får du idag någonsin ångest när du äter onyttigt? - Nej det får jag inte, däremot kan jag känna att det kanske var onödigt att äta så mycket som jag oftast gör för att det är många gånger jag äter tills jag mår dåligt/illa haha.

Vad händer med Dennis nu? Ska han byta lag? 😉 - Haha ja vad händer med Denkan nu! Nä men han har inget kontrakt med sitt gamla lag iallafall :)

Kan du berätta lite mer om kolbröd? Är det nyttigt eller går man upp i vikt av det? - Nej asså jag vet ingenting om det mer än att det är supergott! Jag skulle gissa att det är nyttigare än vanligabullar/bröd, men det är egentligen skitsamma för det är så gott så jag bryr mig inte om det är onyttigt.

Var i Helsingborg finner man däcken som du tränar på i din träningsvideo, är det i Helsingborg? (: du är en inspiration! - Tack <3 Ja, det är i Ramlösa Parken! Videon är inspelad för över 2 år sen så har inte riktigt koll på dom de finns kvar där dock.

Åååh var är ni o köper det godiset? Ser ut som det finns hur mycket som helst? 😃 Bor i närheten o hade verkligen uppskattat att veta var den låg! 😊 - Vi köper alltid vårt godis på Bogarts på GA här i Helsingborg, det är verkligen det bästa godiset!

Vart är dina lårhögastövlar ifrån? - De svarta platta är från River Island.

Hej! Jag har följt dig ett tag nu då jag tycker att du har en så hälsosam inställning till träning/kost osv! Undrar dock om du någonsin varit i det stadie där du inte alltid haft denna inställning? typ fått ångest/ätit för lite osv? Hur tog du dig isf ur det? - Hej, så kul! :) Jag skulle vilja säga att jag alltid haft en hälsosam inställning till träning och kost, jag har liksom haft min egna inställning till det hela och inte velat haka upp mig på vad andra gör, tänker och tycker om det ämnet. Och min inställning är ju som ni kanske vet att träna hårt (för jag älskar att träna) men att äta exakt vad man vill, när man vill. Dock har jag hamnat i perioder då jag tränat för mycket och då har det synts på mig, tex för 3 år sen då var jag väldigt smal pga att jag tränade väääldigt mycket. Har även en annan incident, men det får jag ta i ett eget inlägg haha.

Vart är din leopard sjal ifrån? - Esprit.

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Hej! Du skriver att du jobbar som banktjänsteman, krävs det någon speciell utbildning för det? Super bra blogg föresten
andiclausen
andiclausen,
Hej! Jag har kommit in på den banklinjen utan någon som helst utbildning, aldrig läst något inom ekonomi faktiskt däremot hade jag kontakter inom företaget. Tack och kram!
nouw.com/andiclausen
Sanna
,
Hej, älskar verkligen din blogg! Du är så fin 💗 Men när du skriver att du fått en kamera av Olympus så undrar jag bar hur det gick till? Kontaktade de dig eller tvärsom? Och "vad var dealen" om du förstår vad jag menar. Hade blivit SÅ glad för svar! Kram och tack för den bästa bloggen någonsin ❤️