tankar kring farsdag

Pictures

​Söndags-selfies, läppstift från Yves Rocher! 

Farsdag idag som ni förhoppningsvis redan känner till, vad tycker ni om dessa föräldrardagar? Jag själv tillhör inte gruppen som tycker att dessa dagar är kommersiella och krystade,  utan jag ser det alltid som något kul att få extra anledning till att fira och hylla någon eller något även fast jag själv tycker att jag är "duktig" på att visa min kärlek för mina föräldrar varje dag året om. Så jag gillar citatet "Fuck Mothers/Fathers Day, I love my parents everyday", men varför inte ta vara på denna dagen och berätta för sina föräldrar hur viktiga dom är för just dig. 

Jag är en av dom som har en pappa att fira idag och det uppskattar jag varje dag, dock så passerar inte tankar som "Tänk de som inte har någon pappa i sina liv, hur känner dem en dag som denna?" mig. Jag tänker på er och sänder styrka till er. Jag har själv tröstat en vän vars pappa inte är närvarande, och den sorgen önskar jag ingen. Men försök vända och vrida på det, kanske har ni någon som har tagit papparollen för dig? Eller bara varit en manlig förebild för dig? Visa då för honom hur viktig han är för dig, känn dig absolut inte löjlig över det - alla behöver kärlek, både för att ge och ta! 

Så samtidigt som jag vill skryta över hur jävla bra just min pappa är, hur mycket jag älskar honom och att jag skulle göra allt i världen för honom, så är ändå en tanke med alla som krigar utan en. 

Nu ska jag bara slå in vår paket till pappi, sen ska vi iväg på brunch med familjen och lite släkt! Längtar efter att äta mig så mätt så att jag spricker, haha klassikt på brunch eller?!

Ta hand om er, och ni som har chansen att pussa på er pappa tycker jag ska göra det lite extra mycket <3 

Gillar

Kommentarer

amandamyrer
amandamyrer,
men åh va fin 😘
nouw.com/amandamyrer