Tidigt i säng

Interior

Soffan ni ser är en tvåa av den vi har nu i vardagsrummet. I vår tidigare lägenhet hade vi alla delar som en hörnsoffa men nu tycker vi det blir för mycket soffa så vi har satt in en tvåa i sovrummet så länge. Ska väl göra oss av med den så småningom men tyckte ändå det blev helt okej här! Tavlan kommer från Desenio!

Gokväll från en ganska trött Andrea... Eller ett trött par egentligen. Idag kom äntligen vår nya kyl och frys samt vår vår nya diskmaskin! Det som fanns i lägenheten sedan tidigare var väl helt ok, men som ni kanske vet så har vi ju gjort svart kök och vad passar då bättre än svarta vitvaror. Även fast jag slapp lyfta upp det för trapporna så blev jag ganska utmattad bara av att mecka med det väl inne i köket, haha. Ibland känner man sig bara lat helt enkelt!

Så ikväll har vi varit hemma hos mina föräldrar och ätit och nu är vi redan nedbäddade. Hur skönt? Brukar dock gå och lägga ganska tidigt, men ändå något speciellt att vara nyduschad, krypa ner till renbäddat och sätta på ett avsnitt av något och bara ta det lugnt. Så nu blir det gårdagens ph-avsnitt sen somnar jag nog efter det!

Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

torilandershed
torilandershed,
Men wow!! Så fin färg du/ni har på väggen!!!
nouw.com/torilandershed
fannykv
fannykv,
SÅ FINT!! Älskar färgen på väggen 😊
nouw.com/fannykv
Sofia
,
Verkligen så fint ni fått det!😍
seagullcrying
seagullcrying,
Gud vilken fin färg på väggen, vet du möjligtvis vad den kan tänkas heta 😊?
nouw.com/seagullcrying