Tillbakablick 2 år sen

Travel

Startar denna fredag med en liten tillbakablick på vad som hände för exakt 2 år sen.. Livet såg inte alls jobbigt ut om man kollar på bilden ovan? Vi befann oss i Thailand och hade det väldigt gött!

Det blev frukostar liknande dessa varje dag. För mig som är frukostälskare så är ju detta en dröm. Att veta att man ska bo på hotell en längre tid gör ju att man blir SÅ glad för man vet man ska få äta frukostbuffé varje dag!

Vi var iväg på utflykter och besökte fina öar, gick vilse så att vi kom till en liten by där dom bara satt och rökte gräs på marken utanför sina hyddor, klättrade upp i berg och gick in i vattengrottor. Snygg han är min älskling!

En bättre bild på Denkan från sidan hehe <3

Här hade jag nog precis legat i solen ett tag med en iskall, färsk smoothie och blev lite för varm så jag skulle svalka mig lite. Hade gärna tagit ett dopp i detta havet nu med en gång!

Jag drack flera liter kokosvatten om dagen, det var längesen sist nu men det är verkligen på topplistan över det godaste som finns att dricka. Men det ska ju vara i en nykläckt kokosnöt!

Tänk att man vaknade upp till denna miljön? Vissa delar av Thailand som vi besökte älskade jag verkligen, därför hade jag gärna velat åka tillbaka någon vinter i framtiden. Denkan tyckte dock det var för lugnt nu i efterhand ihop med att det var för långt att flyga min stop, men ska försöka hitta platser som han ingen kan säga nej till.

Här var vi mitt ute bland 2 öar, och vid en viss tidpunkt på dagen så var tidvattnet så lågt (eller säger man högt?) så att man kunde parkera båtarna mellan öarna. Sen från ingenstans var vi tvungna att hoppa i båtarna och åka till en av öarna haha.

Jag saknar verkligen lata dagar på stranden, och denna brännan! Vi får se om det blir någon vintersemester i början av nästa år, vi har inte bestämt oss än. Lite sol och värme hade ju inte gjort ont någonstans men sen har vi lite andra tankar också, så vi får se!

Nu - dags att kicka igång denna fredag ordentligt!

  • Travel

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,
Men alltså det där såg ju verkligen inte fel ut!! Nu vill man ju bara åka någonstans! 🙏🏼🙏🏼
nouw.com/lisawahlander
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Såååå härliga bilder
nouw.com/fredrikapersson