Tillbakablick från mobilen

Mina dagar

Såhär såg det ut i vårt rum hemma hos svärföräldrarna när vi bodde där under renoveringen. En vacker blombukett som jag fått av Denkan, och så dom första vul-bilderna på våra små knoddar <3

Vad som representerade mina första månader som gravid: fräscha sallader, sura frukter och love island UK.

24 september och jag tyckte att magen var enorm. Vi hade inte gått ut med graviditeten men jag hade vikt upp linnet lite så man skulle se min lilla kula, ganska stolt :-)

På dejt med älsklingen på The Market i Köpenhamn. Om ni behöver lunch eller middagstips så kan jag rekommendera det, både asian- och italiandelen.

När vi firade kuss 30 årsdag i lite efterskott i höstas! Vi, eller mest jag då, hade hållit på könen på bebisarna för jag ville liksom gosa med det själv lite innan vi berättade för alla. Det enda Jennan sa att hon önskade sig var dock att få veta vad könen var, så en av presenterna blev faktiskt det ;-)

Frukostdejt var lite av en tradition i början av alla ultraljud, för då brukade vi alltid ta morgontider. En mysig tradition vi hade.

Några dagar efter vi fått veta det var två tjejer i magen och vi var i Köpenhamn på liten miniweekend. Tror jag grät i 5 dagar varje gång jag tänkte på eller pratade om att jag skulle få två döttrar, glädjetårar såklart och en blandning av att jag inte kunde tro det var sant.

Vi var ute och åt på en relativt ny restaurang i stan och där hade dom löjromsvåffla på menyn, lyckan för en riktigt löjromsälskare! Den var som ni förstod riktigt god. Det är dock inte helt ovanligt att jag och mamma brukar äta våfflor med löjrom och creme fraiche eller skagenröra tex, matiga våfflor är nästan bättre än dom med sylt och grädde.

När jag var uppe i Stockholm hos bästis i höstas så mös hon med magen. Tror jag var i vecka 23-24 något och dom härjade på ganska bra där inne då, olyckligtvis så var det som att dom fattade att det var någon annan än jag eller Dennis som höll handen på magen för det var inte ofta någon annan fick se eller känna något för då låg dom som två ljus haha.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
ÄLSKAR verkligen dina bilder <3
nouw.com/matildaberlin
Maja
,
vad heter restaurangen med våfflan