Tips - ljudböcker

Uncategorized

Störst av allt / Jag är Zlatan

Mitt senaste lilla obsession är helt klart ljudböcker. Började ordentligt i Marbella, låg och lyssnade i solstolen och somnade till lite då och då - hur avslappnade och skönt? Sen har det bara fortsatt för det är perfekt att lyssna på när jag sitter och skissar och räknar med plugget.

Gömda / Jakten på Kapten Klänning

Jag har aldrig i princip aldrig läst en bok, så för mig blir detta lite lyx ju. Får höra det finns bra böcker men jag varken orkar eller känner att jag vill lägga min tid på att läsa, så då är ljudbok bra på så sätt att jag kan göra saker samtidigt som jag lyssnar.

Häxan / Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Dessa här ovan (och några till faktiskt) har jag hunnit lyssna på än så länge, förutom Häxan som jag precis har börjat med. Någon som läst/lyssnat på den? Har hört den ska vara riktigt bra, men den har inte riktigt fångat mig än men jag kämpar på. Tänkte iallafall bara att jag skulle tipsa er om lite ljudböcker, och hur avslappnande det är att lyssna på. Ett tips är att de flesta ljudbokssidor erbjuder 2 fria veckor till en början, alltid bra ju om man bara vill testa!

Gillar

Kommentarer