Tjejigt på gymmet

Fitness

Att få springa runt i rosa kläder och känna sig lite sådär extra tjejig på gymmet skadar aldrig för mig iallafall, ibland kan jag typ känna mig lite manlig om jag lyfter en vikt haha. Någon berättade för mig att man utsöndrar manliga hormoner när man tränar, jag bara ooooookej inte mer träning för mig då. Haha, stämmer det ens? Ville typ gråta och smeta på läppstift när jag hörde det.

Imorgon är det cardio-dag! Inte riktigt bestämt mig för vilken typ jag ska göra, men tror det blir intervaller av något slag. Vad är er favorit-cardio-träning?

Glöm inte att följa min youtube kanal HÄR <3

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Haha det stämmer både män och kvinnor utsöndrar både testosteron och östrogen. Det är precis som det ska vara, det är det som är balansen i våra kroppar så oroa dig inte. Det är inte så mycket så du får skägg i alla fall 😉 Fint med rosa oxå!
Har du lust får du gärna kika hos mig. Denna vecka så händer följande på min clean eatingblogg (förutom massor med nyttiga och goda recept): en ny fettförbrännande diet kommer att utprovas,träningstips, mattips, pep och så fler artiklar om matfusk och dåliga livsmedel som vi bör passa oss för. Välkommen till mig 😊
Eat good - eat clean - må bra och ta hand om er!
nouw.com/blog_of_foodcraft
andiclausen
andiclausen,
Så du visste...! Haha okej då vet jag att det stämmer MEN är fullt normalt! 😉 man lär sig lite nytt varje dag! Kram
nouw.com/andiclausen
LindaLinnros
LindaLinnros,
andiclausen
andiclausen,
Anastacia
,
Trillade in på din instagram för drygt ett halvår sen, och nu har jag upptäckt din blogg, Är ju helt besatt, så fina inlägg och i helhet världens mysigaste blogg verkligen. Undrar väl mest om du hade kunnat skriva ett inlägg om dig själv litegrann? Vart du bor, vad du jobbar med osv. Är bara SÅ nyfiken, du känns som världens härligaste. KRAMAR
andiclausen
andiclausen,
Asså kommentarer som dina är ju en dröm för mig, kan inte låta bli att le 😊))) trodde ni sket i mig men får väl skriva lite mer!! 😉 puss o kram söta!!!
nouw.com/andiclausen