Träna för att bli gladare, friskare och starkare!

Fitness

Inlägget är i samarbete med Kari-Traa.

God morgon på er! Kom precis hem från gymmet, och vet ni vad som gjorde mig extra pepp när jag gick dit idag? Denna härliga videon nedan! Ni bara måste kolla på den, blir ni inte peppade och glada av den så vet jag inte.

Ni som hängt med i bloggen vet att träning är viktigt för mig. Och ni vet även att jag alltid förespråkat att vi ska träna för att att det är bra för oss, att vi ska träna för vår hälsas skull och sen att det får en att se bra ut är ju bara en härlig bonus! Träning får mig verkligen att må extra bra, även de gånger det kanske inte går superbra så har jag ändå en härlig känsla efteråt som liksom ger mig beröm att jag ens tog mig ut på den där löprundan eller gick till gymmet, för det är ju bättre än inget. Jag tycker verkligen att alla ska känna så och inte vara så dömande mot sig själv, utan mer vara nöjda och ge sig själv en klapp på axeln.

Det är ju det som denna videon och hela kampanjen som Kari-Traa har just nu vill förmedla, och jag bara älskar det! De menar att all träning är träning, oavsett om man springer 2km eller 12km - håller ni inte med? Vi alla har olika förutsättningar och alla orkar olika mycket, men vi ska aldrig jämföra oss med andra utan utgå från oss själv och vår kropp. Träning ska inte betyda stress eller som något jobbigt man måste göra, utan som något som gör oss gladare, friskare och starkare! Vi ska helt enkelt fira och vara glada efter varje träningspass, njuta av kicken man får av att träna!

Heja oss och Kari-Traa <3

Gillar

Kommentarer