Träna på tom mage

Fitness

Jag föredrar som känt morgonträning precis när jag vaknat, och därför tränar jag för det mesta på tom mage. Det har säkert sina fördelar samt nackdelar, men jag trivs med det. Jag tror det är en vanesak så om ni också vill träna på tom mage får man bara "öva" upp kroppen på det!

Jag dricker ofta en NOCCO eller celsius innan, och sen blir det inget förrän direkt efter träningen. Då kan det bli allt från riskaka till shake, till en kebab eller gröt. Försöker iallafall få i mig något inom 20 min!

Vill man äta något litet innan morgonträningen har jag lite tips:
- Overnight oat på soya mjölk, havregryn och one whey vanilla white chocolate
- Äpplebitar doppade i crunchy jordnötssmör
- Friggs tunna riskakor med smör, nutella eller lite ost med gurka
- Frysta bananbitar med jordnötssmör eller kokos
- Protein bar
-Protein shake isolate (pineapple är favoritsmak!)
- Kaseinpudding

Om ni är sugna på att handla något från fitnessguru så tycker jag ni ska använda er av koden NEWSUPPS15, så får ni 10% i kassan <3

// I almost always workout in the morning and with empty stomach, that works good for me! Above theres some tips for you on simple things to eat before your workout to "train" your body to workout on empty stomach. Click on the links and you can use the code NEWSUPPS15 and get 10% discount <3

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Ush , haha. Jag klarar typ inte att vara vaken mer än 5 min utan att äta frukost , men tror som sagt det är en vanesak , men ändå haha.
nouw.com/andreatherese
andiclausen
andiclausen,
Haha testa 😉
nouw.com/andiclausen
Tiaholmbrodin
Tiaholmbrodin,
vart är tightsen ifrån ?:)
nouw.com/tiaholmbrodin
andiclausen
andiclausen,
Publicmyth.com 😊
nouw.com/andiclausen