Två AW’s, årets första semla, tjejkväll och familjemys

Min helg i bilder

Okej, min underbara helg började redan i torsdags då jag var på AW med familjen. Vi åt gott, drack bubbel och bara gick igenom livet. Mys mys <3

Det fanns en efterrätt med maränger, äpple och ingefära som vi bara var tvungna att testa - låter ju nyttigt? Det var tredje torsdagen i rad som jag körde på bubbelkväll och det gör ju så mycket för helgen! Den känns verkligen längre!

Denkan var iväg på jobbresa så min lillebror var gentleman och följde mig hem <3

Sen var det fredag och den började kl 06.30 på gymmet! Lite kondition varvat med tabataintervaller.

På eftermiddagen mötte jag upp Denkan vilket resulterade i några shoppingspåsar och sedan en sväng till skräddaren för lite finjustering.

Sen tog vi ett stopp för lite dryck, oliver och spanska mandlar. Viktigt att skåla in helgen!

Sen var det dags för fredagsmiddag och den började med lite plock. Jag kan äta sånt i timmar så det slutade med att jag inte åt någon "mat" utan bara ost, kex och chark.. Hehe, så gott ju.

Sverige spelade ju semifinal i handboll så man fick ju stötta lite! Faktiskt kul att kolla på Sverige när dom vinner. Haha.

Vips så var det lördag och vi vaknade upp till strålande sol! Vi tog oss ut på en liten promenad och köpte med oss bullar på vägen hem, sen blev det en enkel frukost.

Lördagseftermiddagen spenderades i stan med min familj, man ville verkligen passa på att vara ute lite och andas in lite D-vitamin. Vi tog iallafall en långfika och jag åt bl a årets första semla. Inget stort fan, men dessa små är verkligen smarriga.

När kvällen närmade sig började jag duka och fixa fram lite gotte, hade nämligen bjudit hem Matilda och Johanna på liten tjejkväll.

Min tröja hittar ni ​HÄR .

Vi hade en riktigt trevlig kväll med diskussioner, allsång, skratt och många skål! Det slutade med en liten sväng i stan för någon drink.

Även fast jag var hemma innan 02 så var jag en sliten krigare på söndagen. Som tur är så har jag Denkan, så han fixade denna frukosten till mig <3

På eftermiddagen var jag mig själv igen och då passade det bra med en sen sushilunch. Vårt favoritställe för sushi har stängt på söndagar, varför i hela friden har man som restaurang/snabbmatställe stängt en söndag!? Iallafall, detta ställe vi åt på blir alltid vår inhoppare på söndagar och det är ju inte fyskam heller.

Sen blev soffhäng med gottis och seriemarathon resten av kvällen.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Vad mysigt, ser sjukt gott ut!
nouw.com/alicemalmstrom