Update i renoveringen

Interior, Renovering

Jag tänker faktiskt ingenting på vår nya lägenhet och hur det går med renoveringen där, hur lång tid det tar och allt det där vilket är rättså skönt då jag inte kan påverka det speciellt mycket haha. Men nu när folk börjar fråga "hur går det, när är det klart, när kan ni flytta in" osv så kan man ju inte låta bli att undra lite själv och drömma iväg om hur skönt och kul det skulle vara att äntligen flytta in! Har dock bestämt mig att skaka av mig dom tankarna då det faktiskt bara är jobbigt att gå runt och så haha, håller ni inte med? Dom har ju bara hållit på i några veckor och jag vet att det inte är sååå mycket kvar, ska helt enkelt bara försöka njuta av att inte ha något eget hem förtillfället ;-) Tänk bara när man i framtiden kanske ska renovera eller bygga hus? DET tar lång tid.

På bilderna kan ni iallafall ser hur det ser ut i lägenheten just nu, SKITIGT! Efter att vi hade varit där igår och kikat så vi bara "shit vad jag är torr i munnen??" så kom vi ju på att det inte var så konstigt med tanke på hur dammigt det var i lägenheten haha. Allt som skulle rivas och fixas är iallafall klart nu och allt är nog färdigspacklat nu också tror jag, verkar som om allt tagit lite längre tid men inte så konstigt med tanke på hur gammal lägenheten är och att ingen hade gjort någonting alls på 11 år, men det var ju det vi föll för! Så nu blir det en gammal lägenhet med vår touch. Köket är dessutom redo att sättas på plats nu så det blir klart nästa vecka någon gång - längtar!

Gillar

Kommentarer

matildaangstrom
matildaangstrom,
Hej! Jag har just nu en tävling på instagram ( matildaangstrom ) där du kan vinna 2 valfria posters hos posterstore.se! Du hittar till tävlingen här: https://www.instagram.com/p/BZGaBnKDL65/?taken-by=matildaangstrom KRAM!
nouw.com/matildaangstrom