Utomhusträning - video

Videos

Hej på er! Vilket underbart väder vi har haft de senaste dagarna, iallafall här i Helsingborg - man blir x10 gladare och piggare av solen! Jag får kli i kroppen och vill bara ut och träna i det fina vädret, dock är det fortfarande sjukt kallt så får hålla på det någon vecka till ;-) Hittade denna gamla videon som säkert är 2 år gammal snart, men blir peppad av den för man blir sugen på att träna ute! 

Glöm inte följa mig på min youtube kanal där jag kommer lägga upp mer och mer videos, HÄR hittar ni min kanal <3 

  • Videos

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Åh vad härligt här i sthlms är det ingen sol. Knappt varit på 2 månader 😟((
kolla gärna in på min clean eatingblogg. Dagens tema är livsmedel och hälsa - att äta på gott och ont, om vikten och inte vikten av att äta mycket eller lite kalorier, om att äta sig till hälsa respektive ohälsa, om att stå på sig när man bestämt sig för något och mycket mer. Välkommen.
nouw.com/blog_of_foodcraft
Sara
,
Det sägs att intervaller (speciellt tabata intervaller) är mycket bättre och ger mer resultat än vanlig träning. T.ex att köra 5 minuters tabata intervaller på löpbandet ger mer resultat än att springa 30 minuter, är det sant? O är tabata intervaller bra om man vill gå ner i vikt o bränna fett?
andiclausen
andiclausen,
Det stämmer säkert, det är vad jag tror iallafall! Eller det brors ju på vilka resultat du är ute efter. Tabata är en bra träningsform när det gäller fettförbränning 😊!
nouw.com/andiclausen