Vad har vi för namn till bebisarna?

Graviditet, Frågor och svar

Vad har ni för namn?
Vi har 3 av 4 namn klara haha! Alltså två tjejnamn och ett killnamn. Behöver ett till killnamn ju om det skulle visa sig vara två pojkar. Vi har ett vi alltid älskat, men så känner vi en kille som heter likadant. Även fast namnet verkligen inte påminner oss om just honom, så vill vi helst inte veta/känna någon som har ”våra” namn. Vi får se vart det slutar haha! Vi älskar aillafall dom namnen vi har så något av dom blir det, om nu inte någon av bebisarna absolut inte passar till det namnet när dom väl kikar ut.

Kommer ni kolla kön?
Vi har alltid sagt att vi inte ska kolla kön, men sen när det visade sig vara två så blev vi genast mycket mer nyfikna. Känner lite att jag inte behöver fler överraskningar vid förlossningen så vi kommer kolla.

När är dom beräknade?
16 mars! Våra små marsbebisar!!! Sen går man väl inte längre än vecka 38-39, så lite tidigare lär dom väl kika ut.. februari kanske? Hoppas självklart dom stannar inne så länge det bara går så målbilden får ju vara mars!

Känner du dom? Isåfall när började du känna dom?
Ja jag känner dom varje dag, för det mesta väldigt tydligt och det syns också lite på magen! Jag började känna lite fladder runt vecka 15-16 långt nere på ena sidan, sen 28 september visste jag till 99% att det var någon av bebisarna jag kände! Det var en riktigt häftig känsla.

Gjorde ni KUB-test och tycker du att det är bra att göra det?
Ja vi gjorde kub-test i vecka 13 (12+4). Jag tycker absolut ingenting angående om man ska göra det eller inte, det känner man helt och hållet själv tillsammans med sin partner. Det kan ju dock vara bra att diskutera lite innan varför man väljer att göra det och hur man kommer att tackla provresultaten så att man är beredd på det.

Om ni gjorde KUB, vad fick ni för resultat?
1:20 000 på båda vilket var en lättnad. Vi kunde ju fått olika siffror på dem.

Är din en riskgraviditet?
Alla flerbarnsgraviditeter är så kallade riskgraviditeter, så ja. Dock har både barnmorska och läkare sagt att min är en väldigt bra tvillinggraviditet, än så länge i alla fall, så det är såklart något som alltid lugnat en.

Jobbar du som vanligt?
Jag jobbar som vanligt, 100%. Har faktiskt inte haft en enda sjukdag sedan jag blev gravid, känns bra om jag får säga det själv.

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Men åh, va kul att läsa!!
nouw.com/belindagoransson
MariasVardag
MariasVardag,
J
,
Så kul och mysigt att få följa även din/er graviditet. <3 Jag är en trogen följare men hur sjukt nog har jag inte riktigt greppat vad du jobbar med, kan du inte skriva lite om det? Vet att du pluggade ett tag men vad sitter du på för tjänst, något kring inredning va? Kram och vad skönt att du verkar må toppen, du strålar verkligen på bilder!