Vad jag gjort i veckan

Uncategorized

Glad fredag på er! Alltid lika härligt när kroppen fylls med fredagskänsla! Bilden ovan är från när Denkan hade köpt en underbar rosbukett till mig, idag köpte jag dock en egen bukett med mig hem vilket inte skadar ibland - trevlig helg Andrea, från Andrea liksom.

På vägen hem tänkte jag lite på vad jag hade gjort i veckan, jag har...

…Inte tränat. Så himla tråkigt! Känns som jag har alldeles för mycket energi inom mig som bara måste ut, men vill verkligen inte träna och riskera att kanske bli lite sjuk igen. Just nu är det ju bättre att vänta en dag för länge än en dag för lite.

…Skrivit på 2 olika kontrakt. Båda är för långsiktiga samarbeten och sådana är alltid extra roliga och framförallt det ena ser jag verkligen fram emot. Kanske fira med en ny väska?

…Lyckats äta godis varje dag. Det i kombination med att jag inte tränat har varit sådär, man blir ju inte pigg och superduper-produktiv av sockerchock och ingen träning om man säger så. Soffan har lockat mest, hur kan det vara så haha?

…Skickat 7 paket. Det är väl nackdelen med att sälja kläder osv, att man måste posta dom också. Försöker ofta tajma ihop det så jag skickar så många paket jag kan samtidigt och även hämta paket då också, men denna vecka har det bara inte gått ihop haha.

Så ni vet vad jag hållit på med liksom! Nu blir det helg på riktigt, häng med mig på snapchat - andiclausen där jag brukar uppdatera effektivt under helgen speciellt ;-)

Gillar

Kommentarer

sandra,
Vilken underbar bild!
www.sassaa.se
andiclausen
andiclausen,