Vad jag längtar efter idag..

Uncategorized

Sommaroutfit. Det känns verkligen tråkigt att jag fortfarande går klädd i min vinterkappa och invirad i en sjal? Jag är så himla redo för höga kjolar med bara ben, klackar med öppen tå och någon kort topp till det. Har ju bara laddat upp med massa trevliga outfits.

Sand mellan tårna. Nu badar jag förvisso redan i havet iochmed att jag badat hela hösten och vintern, men den där känslan av att ligga på en solstol på stranden, känna den stekheta sanden mellan tårna och bara andas in semester. Påtal om tår så vill jag ha vita tånaglar också, men det får faktiskt vänta tills brännan har kommit.

Middag på stranden. Denkan älskar inte "picnic" direkt, medan jag tycker det är så mysigt. Ibland får jag med mig honom på det och då är det ju galet mysigt. Jag längtar tills första kvällsmaten vid havet, varsin pizza på stranden om 2 veckor kanske hade inte varit fyskam.

Sommarsnacks. Även fast bär och melon finns även på vintern så är det ju onekligen som bäst smak på sommaren. Jag säger oftast också "åh på sommaren känns det bättre i magen för jag äter inte lika mycket lösgodis, äter mer melon, bär och jordgubbar då!" men så blir det ju sällan. Man äter lika mycket godis, men bara mer av det andra också haha.

Sena vinkvällar. Förra sommaren hade vi inte ljusslingan på balkongen utan den satte vi upp i vintras och den är fortfarande kvar, så jag vill ha några mysiga kvällar där i sommar med ljusslingan på - dricka vin och lyssna på musik. Just nu känns det verkligen så himla långt bort att kunna sitta utomhus i solnedgången.

En tjejig blombukett. Det var faktiskt några veckor sedan jag unnade mig en stor maffig blombukett, så det längtar både jag och lägenheten efter! Brukar vara duktig på att fylla upp hemmet med blommor för det gör ju så mycket, så härlig känsla. Rosa är inte min favoritfärg på blommor men i helgen får det nog bli just en rosa.

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Åh jag längtar också efter allt detta!! 😍
nouw.com/amandalarssons
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket härligt inlägg,ja visst längtar man! Ha det så fint,kram
nouw.com/juliavnmelin