Vad jag spenderar mest tid på...

Interior, Inspiration

...just nu är helt klart pinterest. Inte så konstigt ju när man precis köpt ny lägenhet, men ändå. Nästan läskigt hur länge man faktiskt kan sitta och scrolla runt där. Jag och Dennis sa det att det känns som vi har sett alla bilder där just nu, iallafall som går inom vår ”stil”. Haha, då har man kollat mycket.

Lägenheten vi har köpt är en gammal sekelskiftslägenhet, precis som jag älskar. Enligt mig finns det bara sådana lägenheter, annars vill jag inte bo i lägenhet. Över 3.50 meter i takhöjd, höga fönster, tjocka fönsterbrädor, stuckaturer, dubbeldörrar, till och med dubbeldörrar som ytterdörr. Då känns det gammalt på riktigt!

Det lutar åt mycket grått inför kommande renovering, frågan är väl bara hur mycket grått det kommer att bli. Älskar både färgen till höger och till vänster, men just nu lutar det åt en mer beige/grå färg, greige heter det då kanske? Haha. Iallafall så vill jag att alla rum hör ihop och är väldigt sugen på en och samma färg i hela lägenheten faktiskt så vi håller just nu på att känna på det och kika runt på olika färgpaletter. Ska man måla så mycket yta gäller det att man hittar rätt färg ;-)

Gillar

Kommentarer

miichaela
miichaela,
Man blir lätt beroende av Pinterest! Grått är så fint i inredning!’
nouw.com/miichaela