Vad jag tänker på just nu!

Inspiration

Resa. Vi har lite försiktigt börjat planera lite för semester, kanske sensommar eller iallafall vintern! Det är ju svårt att planera med tanke på att man inte vet vilken typ av barn man kommer få, men vi pratar om det och drömmer om att få ta med våra små tjejer på sin första semester så fort dom känner sig redo :-)

Bröllop. Vi låg och kollade på bröllopsvideos på youtube en kväll och vi bara "Som vi längtar!". Även fast vi inte vill NU, så längtar vi såklart tills den dagen. Om man har vädret på sin sida så är det ju underbart att få gifta sig i Sverige, men känns knappt som något man vågar chansa på så därför kommer nog vårt bröllop bli utomlands. Sen finns det ju så vackra platser utomlands!

Födseln av mina barn. Inte så konstigt att detta tar upp lite av min tankeverksamhet just nu. Är så otroligt taggad! Wow vad roligt det ska bli, och spännande såklart. Är liksom nyfiken på hur jag själv kommer att hantera hela situationen och vart min smärttröskel börjar tippa över haha. Jag ser mig själv som stark på alla plan, men en sån här sak kan man ju inte förbereda sig inför och man har ingen aning om hur det kommer kännas eller gå till. SPÄNNANDE!

Torkade blommor. Hemma har vi tre fina men mindre buketter med torkade blommor, men jag är så sugen på en typ gigantisk sådan på vår köksö. Hade gärna plocka ihop en själv med färska blommor och sedan se till så att den torkar fint här hemma och som blir sådär perfekt i färgen. Får väl googla lite på vilka blommor som är bäst för det.

Tavelvägg. Det finns ju många fula tavelväggar, men jag hade velat ha något lite mindre inne i vårt sovrum med bara svartvita bilder. Något Denkan är emot är tavlor som är på en själv, eller liksom egentagna bilder som är uppsatta på väggen om ni förstår vad jag menar. Såklart är det ju precis det jag vill ha, haha! Men jag vill ju ändå att det ska se lite snyggt och coolt ut (hur nu det ska bli coolt?), men tänker att jag väntar tills bebisarna är ute för bilder på dom och med dom kan han ju inte säga nej till tänker jag.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
wow för resa och bröllop!! ❤️
nouw.com/beattriicee
charlottahagg
charlottahagg,
Buketten till höger är helt magisk!!! Vet du vilken sort den gula blomman är?? 😊
nouw.com/charlottahagg
heyagnes
heyagnes,
Gud vilka underbara tankar planer! Hoppas att allting går bra med barnen och att ni kommer iväg på en riktigt härlig semester 😊
nouw.com/heyagnes