Vad tjänar jag? - Frågor och svar

Frågor och svar

Vad brukar du äta till kvällsmat?:)
Jag brukar aldrig äta samma, såklart, men det brukar verkligen bli helt olika från dag till dag! Ibland när jag ätit mycket till lunch gillar jag att bara äta smoothie bowl och avokado riskakor på kvällen, men ibland blir det thaimat, soppa med något gott bröd, sushi, kebabtallrik/rulle etc. Helt olika alltså haha.

Hejsan! Undrar hur du "tjänar" pengar när du inte jobbar? 😀 tar du studielån eftersom att du pluggar eller hur löser du det? Grym blogg!!!
Hej, tack! <3 Jag vet att jag nämnt i bloggen att jag jobbar, men du kanske är ny läsare och missat detta men ja, jag har två jobb kan man säga. Jag tjänar pengar på blogg+instagram och sen jobbar jag på en bank. Jag har inga lån! Så jag tjänar helt okej och klarar mig utan problem på egna ben :-)

Hej! Jag undrar hur en typisk träningsvecka kan se ut för dig? 😊 kram
Hej! Jag brukar träna 6-7 dagar i veckan, och mycket variation! Det brukar bli ett spinningpass, ett intervallpass, 2 gympass, 2 löprundor och ett indoor walking pass. Och någon promenad på det! 2 dagar i veckan blir det ibland dubbelpass om jag har lust!

Var har du köpt ditt underställ?? jättesnyggt!
Det är från Craft, både snyggt och skönt!

Hej, älskar verkligen din blogg! Du är så fin 💗 Men när du skriver att du fått en kamera av Olympus så undrar jag bar hur det gick till? Kontaktade de dig eller tvärsom? Och "vad var dealen" om du förstår vad jag menar. Hade blivit SÅ glad för svar! Kram och tack för den bästa bloggen någonsin ❤️
Hej söta, tack så mycket <3 Olympus var faktiskt bara riktigt snälla och ville ge mig en kamera, där fanns ingen deal mer än att de kanske inte ville att jag skulle promota något annat märke just då. Tyvärr har den gått sönder nu av okänd anledning haha.

Var är din fina vita skjorta ifrån på bilden med killen? Underbar 😍
Bilden är från i somras, och skjortan hittade jag på Zara.

Vad pluggar du till? 😊 superfin blogg!
Tack <3 Inredningsarkitekt- och konsult.

Hej! Måste börja med att säga att du är en grym inspirations källa! Undrar hur du ställer dig till att du äter så mycket pizza, godis, chips osv samtidigt som du tränar hårt? Tänker du att det jämnar ut sig ändå? Är endast nyfiken då det känns som att de är sån extrem hets med nyttig mat nu.. kram😘
Hej och tack, så kul att höra <3 jag reflekterar inte så mycket över det, utan jag tränar på så mycket som jag känner för och äter allt som jag är sugen på - än så länge funkar det ju bra. Jag förstår att man kanske vill ha en fin och slank kropp men för mig är det ännu viktigare att ha en stark kropp och känna mig pigg och fylld med energi, och energi får jag bland annat från all god mat! Jag hade aldrig orkat träna så mycket som jag gör om jag inte åt allt jag åt, så det optimala för mig är att bara äta allt jag tycker är gott!

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Riktigt roligt inlägg! 😊
nouw.com/melan