Vad tyckte vi om Khao Lak?

Travel

God morgon från Thailand! Haha, I wish. Men ja, bilder från underbara Thailand och denna drömmiga frullen vi hade under veckan vi bodde i Khao Lak. 

Fått många frågor om Thailand som jag glömt svara på, men en av dom var vad jag tyckte om Khao Lak. Det var det första stället vi åkte till och vi hade inga förväntningar (såklart har man ju inte kunnat undgå bilder på palmer, vita stränder och ljusblått vatten), och vi älskade verkligen vår första vecka i Thailand! Men, utan det hotellet vi bodde på hade vi nog inte blivit så nöjda. Vi bodde på finaste hotellet i Khao Lak som var väldigt stort med 4 pooler, 2 restauranger, all inclusive, fräscht gym, privat strand med solbäddar, höga roliga vågor varje dag, aktiviteter varje dag (som jag och abbe bara låg och kollade på alltid haha, alltid lika roligt att kolla på folk), vi hade finaste rummet med typ 10m avstånd till havet, urgullig personal, god mat/frulle och sen var det ett väldigt fint uppbyggt hotell med typ tropiska regnskogar så man gick vilse säkert 3 gånger om dagen haha (se HÄR). Ni hör själv, det gick ju inte att vara annat än sååå nöjda! Men, utanför hotellet så var det inte så drömmigt. När vi gick våra långa strandpromenader en bit från hotellet kunde man nästan känna tragedin efter tsunamin, det kändes så tomt på något sätt. Som jag skrev så var där väldigt höga vågor som vi (och massa andra) hade så jäkla roligt i säkert flera timmar varje dag haha. Det var lite konstig känsla när vi pratade om att vi hade så roligt med dom höga vågorna och så har samma hav dödat och förstört så många liv. Jag var ju såklart aldrig rädd, inte det jag menar, bara att om man läst/sett/hört mycket om det och tycker det är helt sjukt och förfärligt hemskt (som jag tycker) så blir man verkligen tagen av att vara där! 

Så mitt tips om ni planerar att åka till Khao Lak är att välja det finaste hotellet ni hittar som har allt inom sitt område med all inclusive, då kommer ni få en underbar vistelse - för det hade vi! :-) 

Någon av er som varit i Khao Lak? Vad tyckte ni? 

  • Travel

Gillar

Kommentarer

Heidi,
I really like your pictures and everything.. I wish I could understand the language though.. Could you write in english too? 😊
www.nouw.com/heiditalu
andiclausen
andiclausen,
Hmm cant promise snygging right now, well see 😊 thanks!
nouw.com/andiclausen
Felicia
,
Hallå!
Skulle du kunna göra ett inlägg med exempel på två olika tabata pass man kan göra? Gärna för magen😊
andiclausen
andiclausen,
Ja det dyker säkert upp snart! Annars har jag en hel del i bloggen i kategorin fitness och sen videos 😊
nouw.com/andiclausen