Val av spjälsäng

Inspiration

Att inreda babyrum är ju en dröm som går i uppfyllelse, herregud så kul det ska bli! Och mysigt! Jag går förbi bebisrummet varje dag och kan knappt fatta att där snart ska stå en spjälsäng, hänga söta små kläder osv osv. Just nu är där bara en skänk, en teddypuff och en fåtölj, så inte så bebis-aktigt än, men snart så! Tänker att det första som ska flytta in där är en spjälsäng, men vilken? Denna ovan verkar vara poppis, och då antar jag att den också är en bra säng, och dessutom är den stor i storleken vilket är något jag vill vår ska vara. Där ska ju nämligen ligga två små knoddar i början.

Jag är dock mest inne på denna ovan från Stokke, någon som har någon recension på den? Gillar att den är rund, på hjul och att man kan bygga ut den. Så det lutar mest åt den större modellen av Stokke, som redan är utbyggd om jag förstår det rätt, och så kan vi ju med största sannolikhet börja med minivarianten. Vi får ju utgå från att dom vill sova tillsammans, inte en chans att man kommer kunna dela på dom om det inte är så att man ser att dom vill såklart <3 Hade helst inte velat ha vit, men den bruna var inte alls lika fin i verkligheten. Och känns ju inte 100% bra att måla om en sojälsäng, så vi får se vilken som får flytta in haha!

Gillar

Kommentarer

disa svensson
,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355