Valborgsfrukost med mimosa, huvudvärk och fyllehistorier

Food

I söndags när det var Valborg så vaknade vi upp rejält slitna efter gårdagen - lördagen bjöd på en riktigt bra utgång. Vi var medvetna om att vi skulle vara lite trötta så direkt när jag vaknade korkade jag upp en flaska bubbel och hällde upp till oss, för att göra det lite lättare liksom!

Vi gjorde ihop en riktig mysfrukost bestående av avokadotoasts med pocherat ägg, pannkakor, smoothie, croissant, frukt och mimosas! Precis vad vi behövde!

Hur gott ser det inte ut när det bubblar såhär och är så kallt att glasen blir helt immigt? Perfekta bubblet enligt mig! Det pendlade dock mellan att vara lättdrucket till att ta emot, man är ju inte 18 år längre och det får man verkligen bevittna när man ställs inför att dricka morgonen efter en partykväll. Haha.

Vi hade iallafall en riktigt rolig morgon, vi satt i princip och skrattade konstant i 3 timmar. Skrattade både åt våra olika historier om natten innan och åt att vi skulle peppa igång varandra för fest igen haha. Det är så kul hur man kan hänga hela utekvällen, men ändå har så mycket att snacka om dagen efter för man har varit med om så mycket olika saker haha! Vill alltid träffas upp såhär dagen efter en partykväll, verkligen bästa ju! Att dricka mimosas gjorde ju dessutom att tröttheten blev som bortblåst ;-)


  • Food

Gillar

Kommentarer