Vår lägenhet är såld!

Interior

Ja, som rubriken lyder – vår lägenhet är såld! Nu har ju inte frånträde varit än men lägenheten är ju i princip inte vår längre. Känns lite speciellt faktiskt då jag sedan dag 1 på renoveringen har totalälskat denna lägenheten. Den har verkligen varit hemma för mig <3 Känt mig så trygg i området och i trappen, det har varit min trygga punkt helt enkelt. Det är verkligen underbart att renovera, det blir liksom verkligen ditt på ”riktigt” då om ni förstår vad jag menar.

Det är en äldre lägenhet med massa charm som vi ville behålla samtidigt som vi gjorde en modern renovering, och den balansen tycker jag vi lyckades bra med. Denna serveringsgången är ju himla gullig!

Vi fick tag i så himla fin carraramarmor till köket. Det är en sten man aldrig tröttnar på.

Haft många mysiga stunder i detta köket! Även många härliga tvättstunder, då den lilla dörren där leder in till en liten skrubb där vi satte in tvätt- och torktumlare. Så himla praktiskt.

Vår hall där det första man möts av är det supercharmiga golvet som vi totalslipade och vitlaserade. Älskar detta golvet, det blev verkligen precis som vi hade tänkt oss. Ser väldigt vitt ut på bilden, men det är mer "naturvitt" i verkligenheten.

Världens härligaste sovrum! Vill man ha ett sovrum som man blir riktigt glad av så ska man måla det blått, det kan jag lova er. Färgen är från Alcro i finishen pashmina helmatt FB85. Den får inte sin rätta färg på dessa bilder utan är väldigt mjuk i verkligheten. Vårt sovrum är helt klart till den större kategorin då man hade fått plats med det mesta där inne. Vi hade t ex en tremanna soffa, en stor byrå och en ingång till vår WIC. Den är dock ganska kaos så inga bilder på den ;-)

Här är bättre bild på golvet. Förresten, hur vackra dörrar? Kan inte förstå att man skulle vilja ha andra dörrar än spegeldörrar.

På våra 80kvm fanns även både en toalett och ett badrum, himla lyxigt att ha det separat. Självklart är båda piffade med Byredoprodukter, något annat vore ju fel.

Sen vårt vardagsrum som ni säkert känner igen. Ljusinsläppet i hela lägenheten är 10 poäng tack vare att den är genomgående, men framförallt på denna sidan då solen (när den väl är framme) står på här från ca 13-20.30.

Den lilla, men ack så mysiga, balkongen. Jag har verkligen utnyttjat denna balkongen!

Älskar sällskapsytorna i lägenheten, speciellt här mellan vardagsrum och matrum. Perfekt att ta en fördrink i soffan och sedan gå över till matplatsen för middag.

På samma sätt som vi behållt det gamla i lägenheten när vi renoverade, så har vi mixat gammal inredning med ny. Enligt mig är det den bästa, och snyggaste, kombon. Denna rokokobyrån fyndade vi på blocket och har gjort sig så bra i hallen.

Sist men absolut inte minst, vårt matrum! Så himla rymligt men samtidigt så himla mysigt! Älskar detta rum. Tror vi som mest suttit 12 stycken runt detta bordet utan problem, så det är både ett bra rum och bord haha.

Vi sålde den faktiskt för en månad sen så har hunnit smälta det sedan dess, idag känns den liksom inte längre vår och man har redan släppt den mentalt. När vi skrev på papperna så sa köparna ”Grattis till er!” och då svarade jag bara ”Mest grattis till dig som får världens mysigaste lägenhet!”, för så känner man ju för sin egen lägga. Jag tyckte verkligen det kändes konstigt när vi körde ifrån mäklaren och vi hade signat alla papper, men det vände ändå ganska snabbt. Nu längtar jag liksom till nästa projekt och har bara tankarna på det, men mer om det en annan dag!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh så himla fin !! Följ gärna min blogg finis om du känner för det, hade gjort mig jätteglad!! Kram
nouw.com/sarafogelström
ByAlma
ByAlma,
Så fin lägenhet❤️
nouw.com/byalma
linnmillbert
linnmillbert,
Wow! Jättefint!!
nouw.com/linnmillbert
Lids
,
Så fantastisk fin! Var är den roströda krukan från där du har trollhasslet? 😊