Var vår matta kommer ifrån + tips på liknande mattor!

Interior, Inspiration

Inlägget innehåller adlinks

Spegelkub, HÄR / Ljusstake, HÄR / Vas, HÄR

När det står fräscha, gröna och fina blombuketter på alla mina bord då njuter jag helt klart extra mycket av att mysa runt här hemma. Dessutom var mamma här med en ståtlig kaktus till oss för någon dag sen, verkligen grön och fin och kan lyfta hela känslan i ett rum. Den ska nog dock få bo inne i köket i framtiden, ska bara orka slänga den kaktusen vi har där nu hehe..

Nu över till något viktigare, för er. Jag vet inte hur många frågor jag får om vår matta. Kul, men samtidigt inte då jag inte har något bra svar egentligen. Det är en heltäckningsmatta som vi skräddarsytt just för oss, så vem som helst kan ju också skaffa exakt den vi har i önskat mått. Det var jag som valde storlek hos oss och jag har ångrat mig sen dag ett att vi inte tog större, som Dennis sa... haha. Man lär sig till nästa gång. I det stora hela passar den ju in bra hos oss. Vet inte vad just vår heter eller vad färgen heter, men vi tog den dyraste heltäckningsmattan de hade inne i mattbutiken och sen fick det vara bra med det. Absolut värt då alla fläckar gått bort lätt som en plätt! Förutom när mamma spillde soltorkade tomater-tarpenad för någon vecka sen. Haha <3

Så mitt tips är väl att gå till vilken mattbutik som helst och kika på vad dom har för olika varianter av heltäckningsmattor. Välj kvalité! Lättare att hålla ren och fin, och kan ju hänga med i många år! Annars finns det ju ett hav av mattor i denna skimrande look, mina favoritmattor helt klart. Så här kommer några till väldigt bra priser som jag hittade:

Sjukt snygg grå matta en mörk ton, ni hittar den HÄR.


En puderrosa skönhet, ni hittar den HÄR.
20% rabatt på den nu, gäller tom 18/2! Finns även i grått HÄR och havsblått HÄR.


En underbart härlig blå viskosmatta, ni hittar den HÄR.


En skimrande fin viskosmatta i en ljus nyans, ni hittar den HÄR.

Gillar

Kommentarer

Linahoog
Linahoog,
Men gud vad fint 😍😍
nouw.com/linahoog
andiclausen
andiclausen,
Olivia
,
Ni har det så fint! och tack för tipsen😍
andiclausen
andiclausen,
Tack! Kul du gillade det 😊
nouw.com/andiclausen