Våra första dagar i Marbella

Travel, Mina dagar

Vi har ju tagit vårt pick och pack och åkt till Marbella! Så här kommer lite mixade bilder från vår första vecka, vi kom hit den 6 januari och har sen dess bara myst, myst och myst.

Dom första dagarna var det faktiskt molnigt och regnigt, inte det roligaste när man läääängtade efter att få se solen och klarblå himmel men vi försökte se det positivt att vi i lugn och ro kunde packa upp och komma i ordning samt att fylla på kylen och skafferiet med massa gott. Och långa promenader när det inte regnade.

Kvällarna är heliga som småbarnsförälder, vi har börjat lägga ett pussel som vi fick av Denkans mamma i julklapp. Ska visa motivet sen :-)

Sessorna redo för eftermiddagsvila i vagnen!

Så himla skönt att slippa tjocka jackor, halsdukar, vantar, mössa osv. Här lever vi i träningskläder!

Såhär ser det ut i området vi bor i.

När tjejerna somnat så lagar vi mat (bara kört hämtmat två ggr än så länge! Stolta över oss haha), och har druckit lite bubbel också ;-)

Morgonmyset med tjejerna. Vi kollar nyhetsmorgon och dom leker med sina nya leksaker ett tag innan det är dags för gröt.

Än så länge gått typ 12.000 steg om dagen haha. Fördelen med att skippa att ha bil här - man får en massa motion!

Denkan tycker det är gött att stanna till vid en kaffebar och ta en espresso.

En lång dusch med pappa innan kvällsgröten älskar tjejerna. Tror vi köper något litet bad eller bytta som dom kan bada i också :-) just nu får dom plaska med strandleksaker haha.

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Åh, såå härligt!!😍🙌🏻

nouw.com/belindagoransson
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Amen gud vad mysigt!!! ÄLSKAR tjejernas Vans!!! <3


Har ni flyttat dit eller är ni bara på en semester? <3

nouw.com/tiffanykarlsson