Vårens planer

Uncategorized

Hur glad blir man inte av att tänka att man har april, maj, juni, juli, augusti och september framför sig? Det är ju dom bästa månaderna på året, det vet ju alla. April är liksom början på våren och man uppskattar varje dag solen skiner och man kan sitta på uteserveringar, och september är slutet av sommaren och brukar verkligen bjuda på en hel del fina kvällar. Därför får dom också vara med!

Älskar verkligen våren, och denna vår kommer förhoppningsvis bli riktigt rolig och härlig! Här är 4 saker att se fram emot:

Köpenhamn - En kompis som bor där fyller år om någon helg så vi ska spendera helgen där då med både brunch och middag, ska bli så mys!
Stockholm - Jag och några tjejer tänkte åka en sväng upp till huvudstaden i slutet av denna månaden. Bara vara liksom. Äta och dricka gott, förhoppningsvis på uteserveringar, på dagarna iallafall haha.
Amsterdam - I början av maj ryktas det om en liten resa till Amsterdam för lite fest samt sightseeing! Hade verkligen varit kul då jag inte varit där förut, men ska bara bestämma mig om jag känner att jag har tid för det.
Palma - Och i slutet av maj blir det Palma, som jag verkligen längtar till nu. Bara göra allt och inget, shoppa, dricka massa sangria och bubbel och sen blir det nog några utflykter då det finns så många fina plaster att se i Palma. Får aldrig nog av det stället!

Sen är det juni och sommar, då väntar fler roliga saker! Men varvat med detta så har jag även sjukt mycket plugg och jobb att ta itu med, så det gäller att jag är fokuserad! Men jag gillar det!

Gillar

Kommentarer

emmaholen
emmaholen,
Älskar denna tiden på året. Så mycket härligt framför!
nouw.com/emmaholen
andiclausen
andiclausen,
Eller hur😍☀️
nouw.com/andiclausen