Varför var jag så smal?

Fitness, Personal

Ni vet ju att jag alltid svarat att min kropp alltid sett likadan ut även fast jag tränat mycket etc, sen scrollade jag förbi dessa bilderna i mitt iPhoto och fick lite en chock.

När jag kollar på dessa bilderna känns det ganska uppenbart att jag en gång i tiden varit väldigt smal. Jag tycker iallafall att jag ser alldeles för smal ut och det är ingenting jag tycker är speciellt snyggt. Då undrar ni säkert om jag faktiskt haft någon typ av ätstörning någon gång - och svaret är fortfarande nej. Vid dessa bilderna vet jag att jag inte reflekterade över att jag var smal, fick ju ofta höra det men samtidigt var ju ingen speciellt "orolig" då jag ändå alltid åt ordentligt och massor av godis, choklad osv. Ni som följt mig ett tag vet ju hur mycket godis-bilder jag la upp på instagram, varvat med träningsbilder.

Dessa 5 bilderna är från 2013-2014 och då bodde jag som en del av er vet i Tyskland. Dennis spelade ju fotboll där och innan jag började plugga så hade jag inget speciellt som drev mig, utan träningen blev det som blev min motivation och i princip det enda jag satte upp mål för under över 1 års tid. Det var ju såklart roligt, men om man tittar på dessa bilderna kan man ju se att jag tränade FÖR mycket även fast jag åt mycket. Här på dessa bilderna hade jag och min kompis tex powerwalkat 2.2 mil från ingenstans, haha.

Sedan vi flyttade tillbaka till Helsingborg så har jag ju verkligen inte tid till att träna 2ggr/dag, vilket gjorde att jag snabbt fick tillbaka mina kilo igen då jag inte tränade lika mycket längre samtidigt som jag åt likadant. Dock tränar jag ju fortfarande mycket men det är ju på en mer normal nivå nu jämfört med hur det var när jag bodde i Tyskland. Samtidigt måste man förstå att det var liksom "min grej" där nere, så jag tycker ändå inte att det var konstigt att det blev lite som det blev. Nu menar jag ju inte att jag hade ett sjukt beteende, menar bara att jag tränade väldigt mycket och var väldigt smal, som jag nu när jag i efterhand kollar på bilder kommer vara uppmärksam så jag aldrig blir lika smal igen för det är skitfult enligt mig.

Här ovan är min kropp förra våren, och så tycker jag är som snyggast. Nu är jag dock snäppet smalare, jag tränar en hel del just nu MEN försöker verkligen att äta i princip hela tiden också så att det ska gå jämnt ut men jag verkar vara riktigt flitig på mina träningspass. Samtidigt tycker jag det går lite i vågar, ibland känner man sig/är man lite smalare och ibland känns det som man lagt på sig lite, haha, håller ni med?

På dessa bilderna tycker jag man ser att jag både gillar att äta och att träna, och det är faktiskt viktigt för mig. Även fast jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig så har jag nog kommit fram till att jag iallafall vill visa att jag står för en sund inställning till träning och mat, för det går verkligen hand i hand. Jag älskar att träna så det delar jag gärna med mig av, dessutom älskar jag mat, gottis och bubbel så det vill jag också dela med mig av. Jag hoppas att ni har den bilden av mig! <3

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Jag tycker att du var fin på alla bilder 😊 !
nouw.com/melan
andiclausen
andiclausen,
Tack tack tack söta du! 🤗💕
nouw.com/andiclausen
jossanasplund
jossanasplund,
Sant med att du var lite för smal. Men du ser så fin ut! Du är en kämpe 😊)))
nouw.com/jossanasplund
andiclausen
andiclausen,
Tack fina du! 😘
nouw.com/andiclausen
Mayans
Mayans,
Jätte bra kämpat!! Skit snygg 💪🏼🙌🏼
nouw.com/mayans
andiclausen
andiclausen,
Tack goding! 😘
nouw.com/andiclausen