Varning för gråtande - 6 bilder från helgen

Mina dagar

Fy bubblan vilken helg! Hemsk! Eller överdriver jag nu? Vet inte riktigt men det har inte varit roliga dagar för mig. Att vara preggo med tvillingar i vecka 37 och redan ganska kass sömn och galet ont i bäckenet emellanåt, och sedan få typ livets förkylning med tillhörande hosta och halsont vilket gjort att jag sovit katastrofalt dåligt kändes inte optimalt just nu. Även fast det inte har haft så mycket med graviditeten att göra så har det absolut varit värsta dagarna denna graviditeten. Jag hade tänkt ha världens bästa veckor och dagar nu i slutet så det var ju lite tråkigt att förkylningen snodde det, men samtidigt har jag faktiskt haft mysiga dagar trots allt då jag blivit rejält ompysslad. <3

Började känna mig lite småkass i torsdags men eftersom jag faktiskt ALDRIG blir sjuk (det är typ sant) (och nu behöver jag ej "ta i trä" för nu har jag ju varit sjuk) så jag var inte så orolig att det skulle bryta ut som det gjorde. På fredagen kom mammsen iallafall med halva Mc Donalds menyn till lunch och för en sekund kändes det lite bättre. Började lägga pussel och insåg då hur mycket min näsa rann när jag hängde över bordet och letade rätt bitar haha.

Natten till lördagen var nog den absolut sämsta så jag bröt faktiskt ihop i Denkans famn när han vaknade. Haha, ni vet när man gråter som ett litet barn och samtidigt skrattar? Så var det. Tyckte riktigt synd om mig själv haha. Vi åkte hem till mina föräldrar och lät dom pyssla om oss med allt möjligt, och då kändes det bättre. Jag tänkte att det fanns nog en mening med att jag blev sjuk nu, det är liksom "sista gången" någon kommer bry sig om mig när jag är sjuk gissar jag, nu är det liksom tjejerna alla kommer bry sig om (med all rätt, men ni fattar vad jag menar). Så jag passade på och njöt av att bli ompysslad faktiskt hihi. Och tyckte faktiskt jag förtjänade det!

Soffläge hela helgen med andra ord! Tack vare all hosta, nysningar och snytningar (gissar jag) så har sammandragningarna ökat. I lördags dök dom upp lite då och då, på kvällen fick jag till och med en som kändes så att jag till och med fick förhoppning om att dom kanske skulle komma idag eller imorgon. Tji fick jag för idag har jag kanske haft en sammandragning haha. Jag har iallafall lyckats smitta Denkan också lite grann så han är också hemma och myser med mig vilket betyder långa frukostar framför Suits. Mysets mys! Är dock galet trött på att vara sjuk, så jag hoppas såååå att det vänder nu! :-)

Gillar

Kommentarer

jengu
jengu,
Haha jag är inte gravid med tvillingar, men jag är i vecka 40 med en i magen och jag lider med dig av bara tanken så NEJ du överdrev inte och jag stödjer helt ditt beteende/mående haha! Kämpa på! Vi är bäst 😊 <3
nouw.com/jengu