Vårt älskade kök

Interior

Ni förstår kanske att vi trivs ganska bra här va? Känns ju magiskt att man nu har fått sitt drömkök! Ett stort och luftigt kök med massa förvaring, en maffig köksö, vara i anslutning till matrum (ingen vägg emellan), stor vask och spis, rymligt runt köksön för alla att antingen sitta vid eller bara stå och hänga. Ja vi fick nog med allt vi önskade i köket.

Det blev verkligen ett luft när taklampan kom upp! Den är verkligen maffig och passar perfekt in här ovanför köksön. Bryter av bra också till det ljusa - ljus stenskiva, ljusa väggar, ljusa skåp. Den lampan kommer hänga med i mååånga år framöver!

Det ska sättas upp gardiner här, listen kring kyl och ugn ska målas, sen är nog köket klart tror jag? Det skulle ju egentligen målas i väggfärgen, men det är inget vi orkar med just nu. Det tar inte så lång tid, men det är ändå en byggfirma som ska hit och skruva loss skåpen, dom ska köras till målare och sen ska dom skruvas på igen. Tänk om jag hinner föda där emellan? Det är jag inte sugen på haha ;-)

Dessutom blev det mycket snyggare med dom vita luckorna än vad vi trodde, så det gör ju absolut ingenting att ha det vitt i några månader. Blir ju kul den dagen om vi bestämmer oss för att spraya om dom, då blir det som ett lite nytt kök igen!

Gillar