Veckans favoritövning!

Fitness

En svettig bild från morgonträningen! Funderar lite på att skaffa ett pannband typ? Svetten fastnar väl i sådant? Haha, får hoppas att det blir trendigt snart så man kan ha på sig det utan att skämmas.

Dagens träning fick bli rumpa rakt igenom. Har försökt, och försöker fortfarande, hitta övningar som verkligen är fokus på rumpan och har äntligen börjat samla ihop ett gäng. Årets mission är nämligen att skaffa mig en schysst bakdel, och för att det ska ske så måste man hitta sina guldövningar som inte låter låren jobba alltför mycket.

Tänkte kanske börja med "Veckans favoritövning"? Vad tror ni om det? Alltid kul om vi kan tipsa varandra om övningar ju! Denna veckans övning som jag snöat in mig på är denna ovan.

Ni ser ju hur man gör, det är som hunden på alla fyra - stående lutandes istället. Den är verkligen jobbig efter ett tag och man kan verkligen känna hur det biter till.

Jag har än så länge bara kört med en 5kg och sedan bara kört en massa reps! Denna är ju en typisk övning som man bara ska kötta tills man tröttnat. Brukar väl bli 20x4 på varje sida, det går ju fort att göra denna övning och är inte speciellt jobbig utan det bara känns i rumpisen - vilket är meningen. Så detta får bli veckans träningstips till er! Hittar ni inte rätt så får ni börja utan vikt, och sedan försöka lägga vikten "rätt" på låret. För tro mig, denna ska kännas :-)

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

Linahoog
Linahoog,
Kul med träningstips 👌
nouw.com/linahoog
Emma
,
Ska testa denna i helgen! Mer tips röstar jag på😍
Yela
Yela,
Så bra tips 😀🌸
nouw.com/yela