Veckans fråga - Vad jobbar jag med?

Personal

Tänkte det kunde vara kul att dra upp en "veckans fråga" här i ett inlägg, om det dyker upp någon rolig fråga vill säga. Jag svarar alltid på era kommentarer, eller så sparar jag dom och tar dom i ett inlägg senare istället. I det HÄR inlägget var där ju en fråga om jag ens tjänade några pengar, och då berättade jag att jag jobbar (trodde ni visste?) och därmed tjänar pengar.

Följdfrågan blev då VAD jag jobbar med. Jag är jobbar på Länsförsäkringar, tror att just min roll kallas banktjänsteman där min främsta uppgift är att hålla i fastighetsaffärer, löser/flyttar över folks lån etc. Jag har faktiskt jobbat där sen april 2015, så snart firar jag 2 år där. Och ja firar, för jag har det väldigt bra på LF och har trivts och varit bekväm där sen dag 1. Planen var inte att vara kvar där så länge men som sagt, jag trivdes redan från början och det kan ju knappast bli bättre när jag har det parallellt med mina studier. Jag cyklar till jobb på 5 minuter, det ligger i stan så jag kan alltid äta god lunch ute (viktigt för en matälskare), härligt företag och har kollegor som alltid vill styra AW. Alltid kul med kollegor som är på g ju, haha. Min största glädje på jobb just nu måste jag säga är Anna, vi alla har väl en sån vän som det räcker vi bara kollar på så bara brister man ut i skratt? Så är vi för varandra, haha! Så blir det väl när man känt varandra i över 20 år <3

Och eftersom ni läser denna bloggen och vet jag även hänger en del på instagram så vet ni att det också är en inkomstkälla för mig. Samarbeten, reklam, bilder etc. Tycker absolut det är kul att ha bloggen också så det känns ju kul att kunna ha 2 helt olika jobb på det sättet! Karriär är verkligen viktigt, absolut inte det viktigaste i livet, men ni förstår - viktigt. Så att ha många bollar i luften älskar jag.

Gillar

Kommentarer

E
,
Lite imponerande med allt:) men hur hinner du med studier och jobb? Jobbar du heltid? Mycket bra blogg förresten!!