Veckans planer!

Pictures, Uncategorized

Och så var det en ny vecka igen! Pallar inte säga ”tiden går så snabbt” varje vecka, men den gör ju verkligen det. Bara att hänga med helt enkelt!

Veckans planer:

Tisdag – Pluggdag! Men jag ska även till frissan och bli lite fräsch, man blir alltid lite extra pigg efteråt. Tänkte även köpa hem en påse lösgodis och kolla på reprisen av Mästarnas Mästare, någon mer som gillar det programmet?
Onsdag – Antagligen träna två pass (morgon och eftermiddag), sen är det myskväll med Denkan som gäller. På onsdagar har vi tv-kväll <3
Torsdag – Springa lite distans, hoppas på 15km. Står det ska regna men vara 6 plus, så hellre regn än minusgrader.
Fredag – Förhoppningsvis två träningspass, gym/stretch på morgonen och sen kanske en liten springtur på kvällen. Sen är det fredagsmys, det är liksom givet varje vecka.
Lördag – Frukostdejt någonstans, sen träning och plugg. På kvällen blir det mellomys. Förra året satt vi alla (min familj och Dennis familj) i vår soffa och tippade fram vars en vinnare, det var kul så vi gör om samma sak i år!
Söndag – Veckans heliga dag, längtar redan till en riktigt lugn söndag med löpning med pappa, plugg, en god middag och sen soffhäng hela kvällen med massa gottis.


Gillar

Kommentarer

margaritazogu
margaritazogu,
Vart är tröjan ifrån? Såå snygg!
nouw.com/margaritazogu
iidajjohansson
iidajjohansson,
Härlig vecka och vilka fina bilder 😊
nouw.com/iidajjohansson
Annasalminen
Annasalminen,
Underbara bilder!
nouw.com/annasalminen
sofiajosefines
sofiajosefines,
Men så snyggt! Älskar kombon 🌸
nouw.com/sofiajosefines