Veckans planer

Mina dagar

God morgon! Samlade ihop några bilder som sammanfattar vad jag tänker på idag, ganska utspritt va? Både drinkar och avokadomackor liksom, men det är så jag är. Inget antingen eller, utan mycket av varje ;-)

Tänkte vi kunde kika på veckans planer, det var ett tag sen jag gjorde ett sånt inlägg.

Tisdag: Lunch med Johanna sen till lägenheten för att kolla hur golvet blev (det är klart!). Ska försöka få till ett rumppass på gymmet innan jag ska hem och laga poatismos och köttbullar (värt att ta med för det är ju så gott?) till middag och sen bara ha tisdagsmys i soffan.
Onsdag: Luncha med mamma. Kanske börja med att lyfta upp lite lådor i lägenheten, kan vara skönt att få upp något. På kvällen är det tabata med Matilda.
Torsdag: Gå på antingen cirkelpass eller hot yoga, får se vad jag är sugen på då. Annars förhoppningsvis bära upp lite lådor till, finns ju en del haha. Vi ska passa Denkans lillebror också så det blir myskväll!
Fredag: Får definitivt bli ett glas bubbel direkt på eftermiddagen för att ladda upp inför helgen, längre än så har jag inte kommit i planerna haha. Gäller att välja ut det viktigaste först!
Lördag: Tänkte börja med hotellfrukost, sen är det FLYTTA IN I LÄGENHETEN!! :-)

Gillar

Kommentarer

hannalestrade
hannalestrade,
Åh vilken söt hund!!