Veckans planer

Pictures, Mina dagar

Hej tisdag! Förra veckan lovade jag Anna att jag skulle börja med att gå igenom veckan här på bloggen men jag glömde, så jag tänkte att jag kör ett sånt inlägg denna veckan istället. Så jag säger som Forni - Ska vi kika på veckan?

Måndag: Blev en lugn strat på veckan med morgonträning, jobb, kvällsmat hos svärisarna och sen hade jag ensamtid på kvällen när Denkan var iväg och lekte med kompisar. Lyssna på ljudbok, tända alla ljus man äger, dricka te, äta choklad och bara pilla på datorn lite, rätt bra måndagskväll.

Tisdag: Inga mer planer än en lunchdejt och sen blir det padel ikväll. Sen får jag nog ta och baka en smarrig kladdkaka, blev precis påmind av mamma att det är kladdkakansdag idag!

Onsdag: Morgonträning, rumpa står på schemat! På eftermiddagen tror jag vi får ge oss ut på lampjakt. Tänkte messa Matilda och fråga om hon vill komma över på middag, hennes kille är bortrest i några veckor så man får väl ta hand om henne lite! 

Torsdag: Morgonträning och sen förhoppningsvis sätta upp den nya lampan? ;-) Eller till och med de NYA lampORNA? Nej, så överexalterade ska vi inte bli. Hade däremot behövt få upp den nya spegeln i toan, det går bra att skjuta på det tills torsdag!

Helgens planer kör vi senare i veckan!

På tal om Forni. Hittade hennes blogg för några månader sen och hennes blogg är faktiskt en av väldigt få som jag läser. Klickade precis in på hennes blogg och såg att hon skulle på värsta champagne-resan denna veckan, till just Champagne?! Jag som är bubbelälskare hade verkligen velat åka på just den resan. Längtar tills Dom Pérignon också bjuder mig på lunch!

Gillar

Kommentarer

esmeraldaa
esmeraldaa,
Vilken fin tröja!
nouw.com/esmeraldaa
juliajk
juliajk,
så snygg tröja!
nouw.com/juliajk
Beingaldiss
Beingaldiss,
så fin genser!
nouw.com/beingaldiss
sundvalls
sundvalls,
åh vilken fin tröja? Varifrån är den? 😊
nouw.com/sundvalls