Veckans planer!

​God kväll på er! Mysig kväll idag, synd bara att det inte snöar som det gjorde när jag gick till gymmet 06 imorse. Det var nästan bud på att sätta på jul-spellistan för i bilen fick man feeling! Bara frost på rutan som saknas. 

Vad är ett inlägg om veckans planer, om det inte publiceras efter typ halva veckan? Mitt liv som bloggare, alltid lite seg. Denna veckan tror jag blir en riktigt skön vecka, men samtidigt tror jag att jag kommer få mycket gjort! Eller är det bara önsketänkande, vi får gå igenom det på söndag helt enkelt.
Onsdag: Lite sovmorgon, dricka en iskall celsius samtidigt som jag måste gå igenom mejlinkorgen innan jag får panik​, träna ett långt pass och sen ska jag sätta mig på ett fik och vara lite produktiv! På eftermiddagen ska vi få upp vårt nya badrumsskåp, vår nya spegel till den lilla toan samt den stora spegeln i entrén ska upp på väggen. 
Torsdag: Lite sovmorgon följt av ett långt träningspass. Riktigt sugen på yoga, ska kolla om det finns något pass på förmiddagen tänkte jag. Sen tänkte jag mest bara piffa lite i lägenheten, alltid mysigt. På kvällen blir det taco-kväll hos mamma och pappa. 
Fredag: Inga planer mer än att jag redan nu är sugen på ett glas bubbel. ​Så det får det nog bli. Samt ett tidigt morgonpass på gymmet såklart! 
Lördag: Om vi är lika sugna då så ska vi nog köra runt lite och kika på några prylar vi hittat på blocket, bland annat en rokokobyrå. ​Sen blir det nog lite mer inredningsshopping, vi hittade 2 snygga stolar idag som vi tänkte fundera lite på tills helgen. 
Söndag: Morgonen få nog börja med ett cardio-pass​ följt av hot yoga. Kl 15 blir det söndagsmiddag hos mormor, gissar att det resulterar i matkoma resten av kvällen! 

Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
du är verkligen såå snygg!!
nouw.com/lindawallin
andiclausen
andiclausen,
amen tack snälla! 😘
nouw.com/andiclausen
aqvistemilia
aqvistemilia,
Finis 😍😍
nouw.com/aqvistemilia
andiclausen
andiclausen,
Amanda
,
Har du inte ditt "vanliga" jobb längre? 😊 kan du inte göra ett inlägg om hur din jobbsituation ser ut just nu, är det endast bloggen som gäller? 😊
andiclausen
andiclausen,
nej jag jobbar och sliter lite överallt just nu 😄👏🏼
nouw.com/andiclausen