Veckans planer!

Pictures, Uncategorized

Hej på er! Ny vecka, igen, men januari får gärna bara rulla på. Jag vet att varje månad har sin charm men just nu är jag bara ganska nöjd med januari, det får gärna bli februari helt enkelt. Ska iallafall försöka ha så roliga dagar som möjligt av januari som är kvar, låt oss kika på denna veckans planer än så länge.

Måndag: Har röjt undan bloggjobb, känns som jag börjar få ett helt ok flyt nu så då är det skönt att försöka hålla i det så. Dagens träning blev 20 min trappmaskin och sen ett svettigt 45min IW-pass.
Tisdag: Lunchdejt och på eftermiddagen tänkte jag testa grit cardio för första gången, är det kul? Annars tänkte jag och Denkan laga någon romantisk middag. Tisdagslyx liksom.
Onsdag: Morgonträning, inbokad på cirkel men vi får se om jag hellre kör gym själv. Förhoppningsvis få i ordning lite småfix i lägenheten och även fota av några samarbeten jag skjutit lite på.
Torsdag: Följa med en vän på lägenhetsvisning, väldigt nära oss faktiskt. Sen är jag bokad på hot yoga men det är bara 20 min efter visningen så lär inte matcha ihop det tyvärr. Kanske gå ut och ta ett torsdagsbubbel istället? Känner mig riktigt värd det redan haha.

Så veckans planer ser ut än så länge, väldigt få som ni ser! Brukar dock bokas på allt efter dagarna rullar på så ska passa på att njuta av en mysig måndagskväll. Snön faller faktiskt utanför fönstret, jag har tänt alla ljus vi har i princip och på bordet står te och choklad. Nu blir det att ta igen några avsnitt av Farmen! 

Gillar