Veckoschema!

Uncategorized

Måndag igen, ny vecka, nya tag! Känns alltid extra bra att starta en ny vecka när man har haft en helt underbar helg, vilket jag har haft. Helgerna är alltid härliga, men denna har lite härligare än vanligt helt enkelt. Att våren äntligen är här hjälper såklart till på traven! Hoppas det håller i sig i veckan, lite i alla fall. Veckans planer:

Måndag – Städa, storhandla, lägenhetsvisning och plugg. Hade gärna velat springa 5km också, men får se hur effektiv jag är med plugget först. Gråter lite.
Tisdag – Gym på morgonen, lunchdejt, en sväng till frissan och sen avslutar jag dagen med plugg.
Onsdag – Gym på morgonen, lägenhetsvisning och kanske jag hinner IW passet 17.45, beroende på vilken tid visningen blir. Sen blir det zushi-kväll!
Torsdag – Löpning på morgonen sen är resten av dagen helt fri vilket är skönt. Tänkte isåfall fixa och trixa med vår och sommarkläderna som fortfarande är nerpackade i lådor och står i källaren. Bara 1 månad sen jag ville ta upp dom, men det är ju ett projekt haha! Men nu känns det som att våren är här så då måste vinterkläderna bort.
Fredag – Jag älskar vardagarna men jag älskar helgen lite mer, längtar redan. Längtar mest för vi har verkligen 0 planer och det var ett tag sen nu, gillar lediga helger. Behöver det känner jag, sen nästa vecka känns det som att en hektisk sommar kickar igång!


Gillar

Kommentarer

FunkoLula
FunkoLula,
Älskar också oplanerade helger! När man har tid att bara få vara. Älskar för övrigt din outfit på bilden!
nouw.com/funkolula
jennifergeertsen
JosefineMoberg
JosefineMoberg,