Vem betalar för renoveringen i lägenheten, egentligen?

Frågor och svar

Använder du bus? Isåfall vilken? Så brun och fin är du
Svar:
Vilken härlig komplimang att få i januari när man känner sig allt annat än brun! Jag använder inte bus och har faktiskt aldrig gjort, tycker det blir ful färg samt luktar äckligt. Solade solarium någon gång i månaden på vintern/hösten förr, men slutade med det för typ 2 år sen. Men tack snälla! <3

Var har du och din mamma köpt denna skitsnygga kappan!!?
Svar:
Den är från H&M! Älskar färgen och längden på den.

Så fantastisk fin! Var är den roströda krukan från där du har trollhasslet?
Svar:
Den är köpt på en butik som heter Java tror jag? Dom hade i alla fall en hel del olika modeller och färger så finns säkerligen ett gäng liknande där.

Grattis! Ni har varit tillsammans jätte länge nu, är ni inte förlovade eller någonting? Ska ni gifta er? Tänker innan barnen..
Svar:
Denna frågan kom ju då innan Denkan friade till mig, så nu är vi förlovade! <3
Vi kommer inte gifta oss innan barnen och det har vi aldrig velat. Vi båda vill gifta oss om några år och speciellt nu känner vi ju att vi vill att våra barn ska vara tillräckligt gamla för att kunna vara med på vigseln. Dock har jag alltid velat vara förlovad innan jag föder vårt första barn men det var ju ingenting vi pratade om under tiden jag var gravid, så när han väl gick ner på knä så kom det som världens chock. En helt underbar överraskning! Så ingen av oss ville gifta sig innan bebis, utan vi gör vad som känns bäst för oss. Vi tycker att bröllop är ingenting att stressa fram, så tråkigt när det är över och man inte har det framför sig längre. Vi känner att vi vill ha det att se fram emot om några år, kunna spara ihop till vårt drömbröllop och sen ha en jävla kärleksfest!

Så kul och mysigt att få följa även din/er graviditet. <3 Jag är en trogen följare men hur sjukt nog har jag inte riktigt greppat vad du jobbar med, kan du inte skriva lite om det? Vet att du pluggade ett tag men vad sitter du på för tjänst, något kring inredning va? Kram och vad skönt att du verkar må toppen, du strålar verkligen på bilder!
Svar:
Tack söta du! Glad jag blir <3 Det stämmer att jag studerat inredning på en skola i Köpenhamn och Odense, men jobbar dock
fortfarande kvar på bank där jag framförallt har hand om fastighetsaffärer. Jag vill, och kommer, såklart att jobba med inredning i framtiden men just nu har jag fokus på att bli och vara mamma! <3 Jag är stolt att jag pluggat det jag pluggat och samtidigt haft heltidsjobb och kört på med andra grejer, men nu är där saker som känns viktigare för mig.

Hur länge har ni sparat pengar till detta? Eller är det föräldrar som ligger till grund?
Svar
: Haha, våra älskade föräldrar (som är galet snälla, generösa och hjälpsamma på alla sätt <3) har faktiskt inte hjälpt oss med en enda krona i denna lägenheten. Detta är VÅRT, och det är vi stolta över! Varken jag eller Dennis är sånna som skulle fråga våra föräldrar om pengar, utan vi vill såklart stå på egna ben. Jag tycker det är sjukt viktigt. Några månader efter att vi hade köpt vår förra lägenhet i september 2017 så började jag spara inför nästa lägenhetsköp. Denna lägenheten var ett ganska stort steg uppåt ifrån vår förra, men all insats kom från vinsten på vår förra så sparpengarna behövdes inte till det. Däremot har ju renoveringen kostat en hel del + två bebisar är på ingång, så pengarna är så gott som slut nu igen ;-)

Vad har ni för fläkt?
Svar:
Kände denna var lite viktig att ha med då en del verkar tro att vi inte har någon fläkt i köket haha! Vi har en spis med integrerad fläkt, så det som är i mitten som ser ut som ett galler är vår fläkt.

Läste i ett tidigare inlägg där du skrev att du hade oregelbunden mens. Hur hade du koll på ägglossningen? sitter i samma båt nämligen.
Svar:
Ja det stämmer.
Jag hade slutat på p-piller så jag hade blivit tipsad om en app för att hålla koll på när jag hade ägglossning, när jag inte kände att jag ville bli gravid. Sen hade jag ju den appen kvar när vi sa ”Vi kör!” så då kunde jag se ungefär vilka dagar som var mina ”bästa” dagar. Sen var det inget vi slaviskt följde så jag hade väl inte riktig koll på. Man behöver ju inte ha sex just på ägglossningsdagen utan spermier kan ju leva i oss i upp till 5 dagar innan ägget släpps. Kan ju dock rekommendera en ägglossningsapp, väldigt enkelt att fylla i och se när man ska ha mens/ägglossning osv. Har man dock oregelbunden mens så kan det ju ta några månader innan man lär sig sin cykel och man får ju räkna med att den uppskattade ägglossningsperioden är längre än 2-3 dagar då, just för att dessa 2-3 dagar kan variera så när dom kommer. Vanligtvis är väl ca 12-14 dagar efter mensens första dag, men för någon med lång/oregelbunden cykel kan det ju istället vara mellan 12-20 dagar. Hoppas du förstod lite vad jag menar, är absolut ingen expert på det här.. Kram och lycka till! <3

Vad har ni för väggfärg??? Ser ut som den perfekta färgen. Du måste berätta!!
Svar:
Nu ska jag vara riktigt t
råkig och säga att det kan jag ju inte berätta? Det måste ju förbli hemligstämplat så inte alla målar sitt hem i den färgen! ;-) Nej men det är faktiskt något jag vill hålla för mig själv, i alla fall just nu. Hittar ni den så grattis, det är en helt underbar färg faktiskt!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Älskar den där typen av spis när man slipper hela fläktschabraket.
nouw.com/johannagrahn
Emma
Emma,
Vad jobbar Dennis med? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229