Vi sa hejdå

Interior

Japp, förra veckan sa vi hejdå till vår gamla lägenhet. Höll jag på att skriva.. Men det har helt plötsligt gått 20 dagar sedan vi sålde lägenheten och flyttade ut. Tiden går så sjukt fort nu, och det är så mycket på tapeten just nu, så allt bara flyter på i en faslig takt. Jag försöker dock njuta så mycket det går!

Konstigt hur man vänjer sig. När jag tittar på dessa bilder nu så känns den lägenheten som ett minne blott, men vi älskade den och har magiska minnen där som alltid kommer följa med oss så självklart kommer den alltid ha en plats i våra hjärtan. Vi är dock färdiga med den och har bara den nya lägenheten i våra "hemdrömmar" nu så fokuset ligger ju där, men mer om det i ett annat inlägg.

Kan iallafall rekommendera alla att måla sitt sovrum i denna härliga färg. Denkan var väl lite trött på den i slutet men jag älskade denna färg från första stund jag såg den på våra väggar. I kommande lägenhet får den tyvärr inte hänga med, men kanske nästa igen ;-)

Jag trodde jag skulle sakna denna lägenhet massor, men som sagt fokuset ligger någon helt annanstans nu. Nu ska vi ju renovera vår (uppnåeliga) drömlägenhet! Men tack för 1,5-2 underbara år söta lägenhet! Kommer alltid le när jag tänker på denna lilla pärla.

Gillar

Kommentarer