”Vill du bli min gudmor? <3”

Pictures, Love

Om detta är dom sötaste bilderna av alla mina 27.000 bilder jag har på min mobil? Ja jag tror faktiskt det!

I onsdags blev jag och Denkan sugna på att bara krama om lilla Noel lite, så vi köpte med oss fika och gick dit. När vi kom så lämnade min kusin Jenny över honom till mig direkt, men jag var ju som vanligt helt inne i någon berättelse så jag hörde inte när Jenny efter en liten stund frågade ”ser du vad det står på hans mage?”.

Jag fortsatte bära runt honom lite och så konstaterade jag att han måste ha växt på bara den veckan jag inte hade sett honom på, och så lyfte jag upp honom och sa ”kolla lilla lejonkungen!” och då fick jag syn på vad som stod på magen. Fick verkligen en chock och Dennis, Jenny och Oliver började skratta haha! Det är ju en sån stor ära så jag blev såååå glad och rörd, fällde någon tår såklart. Det var ett helt underbart sätt att fråga det på också! <3

Känns verkligen som ett ärofyllt uppdrag och jag ser så mycket fram emot att se Noel växa upp och finnas där för honom, vara en närvarande och kärleksfull person i hans liv, och moster som vi också så fint kallar mig :-) När han tycker sina föräldrar är jobbiga så ska han alltid känna att han kan komma till mig, den relationen kommer jag helt klart att jobba för <3 och framförallt kommer vi att ha sååå kul!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så Roligt! och så gulligt sätt att fråga,kram
nouw.com/juliavnmelin
andiclausen
andiclausen,
Ja!!! blev så glad:)
nouw.com/andiclausen