Vill gärna få det gjort.. nu

Interior, Inspiration

Något jag tycker man ska utnyttja när man bor i lägenhet är ju balkongen. Vår förra balkong var inte mysig, den var så himla sliten och dåligt byggd, tror den var lika hög som vårt bord. Så alltid om jag hade någon vän som skulle ut på balkongen efter vi hade druckit så förbjöd jag dom till det, kändes så enkelt att ramla över haha! Den låg dock mysigt, typ på en innergård så det var helt lugnt.

Dagens balkong ligger inte på ett så lugnt ställe, däremot är den så himla mysig ändå för den är ganska hög så sitter man på balkongen så syns det inte. Nu har vi dessutom äntligen piffat till den med balkongskydd eller vad det kallas, och massa blomlådor fullt med blommor! Vår förra balkong var också rejält piffad, så nu ska jag försöka piffa till denna ännu mer och göra den riktigt mysig. Jag tror vi får plats med några rottingmöbler, så det ska jag ut på jakt efter. Sen vill jag ha massa krukor och blommor på golvet liksom, tex hortensior som jag har fått en riktig dille på denna sommaren!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
När jag bodde i lägenheten förut så älskade jag att piffa min lägenhet. Satt där ute från april till september liksom, den behövde vara top notch hahah
nouw.com/johannagrahn
klara,
Håller med, balkongen är så himla viktig när man bor i lägenhet!
st.rich-port.se/