Vin och monopolkväll, Sabrering av skumpaflaskor och yoga-boost

Min helg i bilder

Vilken lång helg det varit! Helt klart känts som en riktig långhelg. Den började iallafall med zushilunch i fredags, smakade lika bra som vanligt.

Senare mötte jag upp denna duon i stan för lite mys!

Vid 17 var det dags för ett tufft hot yoga pass innan helgen kunde börja på riktigt (yoga i 40 graders värme). Det blev en hel del yoga sista delen på 2017 och jag har bestämt att 2018 nog ska vara mitt yoga år när det kommer till träning. Nu när man kommit in i det känner man hur mycket det ger!

Sen åkte vi hem till mina föräldrar, gick igenom veckan som varit och skålade in helgen <3

Sen blev det över 3,5 timmes monopolspelande. Haha, så roligt det var. Att sitta ner och spela spel ger ju så mycket mer än att hänga framför teven!

Lördagen började med en smarrig frukost! Här ser ni efterrätten på frukosten och det blev pannkakstårta och croissanter med nutella. Hehe.

Sen fixade och donade jag i lägenheten och gav den extra kärlek ett tag innan jag tog en fika i stan.

På kvällen var det dags för lite födelsedagsfirande! Här är Denkans farfar Kalle, jag och så Denkan.

Dennis sabrerade några flaskor bubbel och dom blev verkligen perfekta! Haha, kommer alltid vilja att han ska öppna mina bubbel så, känns extra gott när det hälls upp med avskuren hals.

Sen var vi ju tvungna att dricka bubblet också såklart!

Det blev söndag och vad passar då bättre än stekta ägg, te och sen croissanter med nutella. Älskar långa frukostar!

Jag och Denkan behövde slå av oss lite. Även det en träningsform jag verkligen gillar! Vi körde tabataintervaller med säcken och sen slogs vi lite med varandra, både sjukt kul och jobbigt!

Och avslutningen på helgen såg ut såhär, mår typ dåligt bara jag kollar på det haha. Vi åt dock ingen pizza på nyårsdagen så vi kompenserade upp det med pizza igår.

Gillar

Kommentarer