Vinnare av babysittern!

Så roligt att så många ville vara med i min tävling på instagram där man kunde vinna en babysitter från Baby Björn.

Men wow vad svårt att välja! Jag är ingen velig person egentligen men här så hade jag lite beslutssvårigheter haha. Har läst alla och det var roligt att läsa igenom, hade ju dock önskat att jag kunde ge bort mer än en. Förhoppningsvis kommer det liknande tävlingar framöver!

Vinnaren blev iallafall WALIS87 som också ska ha tvillingar och skrev att hon hade blivit överlycklig över en sådan fin vinst - och det unnar jag henne! Som tvillingföräldrar är där många dubbla kostnader så kan vara kul att få en gåva :-) Så tänkte jag när jag valde vinnare denna gången!

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Grattis till henne! Både till vinsten och tvillingar! 😃 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Lisa
,
Jippie, jag vann. Helt överlycklig. TACK så hemskt mycket! Ska jag kontakta Babyworld för att få min vinst eller hur funegerar det? / Lisa
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Grattis till vinnaren 😊
nouw.com/oliwiamichalak
Emilianas
,
Hej! Jag har precis köpt en sekelskifteslägenhet där vi står i valet och kvalet att flytta hela köket till ett annat rum. Vet att ni gjort ett liknande projekt och undrar om det nu i efterhand känns värt det. Hur mycket jobb/krångel/tid tog det och blev sagan extremt dyr? Är där någon hantverkare du kan rekommendera i skåne?

Tack på förhand från en förvirrad tjej 🥰