Vinterns outfit nr 1

Outfits

Inlägget innehåller adlinks

Liknande tröja, Gina Tricot / Liknande byxor, Gina Tricot / Liknande väska, Gina Tricot (på sjuk rea!) / Heels, Nelly

God morgon fredag, och god morgon på er! Vaddå "God morgon" tänker ni för att 1. Klockan är 11.50 och 2. Jag brukar vakna 06. Grejen är den att jag har gått och blivit sjuk, och inte lite sjuk heller, har verkligen varit snuvig, hostig och allmänt hängig de senaste dagarna. Jag som aldrig blir sjuk! Man får väl vara sjuk 1 gång om året så jag tar min nu helt enkelt.

Annars då? Hade gärna gått klädd som ovan idag, i klackar och tagit emot helgen med öppna armar. Istället är soffan, rostas mackor och varm oboy min bästa vän även idag. Detta ovan är iallafall exakt hur jag gått klädd under hela vintern, har verkligen levt i speciellt stickade tröjor och skinnbyxor. Det är ju en väldigt enkelt outfit som ändå är snygg. Har dock gett mig själv stoppförbud på fler stickade tröjor denna säsong, det får inte plats fler i vår WIC och jag tror Denkan snart kommer börja slänga utan att fråga haha.

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

S
,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments